Beheer VvE

Wilt u het beheer van de VvE uitbesteden? VvE Compleet biedt maatwerkoplossingen en een breed pakket aan diensten voor uw Vereniging van Eigenaren. Wilt u kiezen welke werkzaamheden u zelf blijft doen en welke u door ons laat doen? Kies dan voor ons beheer op maat.

Beheer VvE

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kiezen om het beheer van de VvE over te laten aan VvE Compleet:

• Maatwerk
  • Alle aandacht voor u als klant
  • We komen altijd afspraken na
  • Optimaal beheer
  • Persoonlijke aanpak

Maatwerk

Ons maatwerk wordt door al onze huidige klanten als een groot voordeel gezien. Samen met u stellen we een dienstenpakket op maat samen. Hierin wordt het duidelijk welke werkzaamheden wij voor de vereniging gaan uitvoeren en welke u zelf blijft of gaat doen. We bekijken graag met u de mogelijkheden om samen tot een pakket te komen dat het beste bij u past.

Complete aandacht voor u en afspraken nakomen

Het beheer van uw VvE is voor ons een kernactiviteit. Dit betekent dat we ons daar 100% op richten en alle aandacht daar naartoe gaat. Hiernaast doen we wat we beloven en kunt u altijd op VvE Compleet vertrouwen. We staan u bij in het nemen van moeilijke beslissingen en geven u een eerlijk en open advies. Onze persoonlijke aanpak betekent dat we samenwerken met het bestuur, commissieleden en de eigenaren. Op deze manier regelen wij voor u een optimaal beheer. Onze uitgangspunten zijn woongenot, verkoopbaarheid en lage lasten voor u.

Beheer VvE op maat

Wij werken aan het betaalbaar houden van uw woonlasten en zorgen ervoor dat de waarde van uw woning op de lange termijn wordt behouden. Een groot voordeel is dat bij ons zelf kiest wat u uit wilt laten besteden en zelf wilt blijven doen. Voor meer informatie over het beheer van de VvE kunt u altijd contact met ons op nemen.