Klein VvE beheer

Bij VvE Compleet kunt u terecht voor het beheer van een kleine VvE met het basispakket. Onder een kleine Vereniging van Eigenaren verstaan wij ongeveer 2 tot 15 appartementen. Bij dit soort kleine VvE’s komt het vaak voor dat het beheer als een probleem wordt gezien. Wij kunnen u daarbij ondersteunen met ons basispakket dat speciaal geschikt is voor kleine VvE’s.

Klein VvE beheer

Bij ons hoeft u niet te kiezen om het beheer volledig uit te besteden. Wij begrijpen dat dit vaak erg kostbaar is. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het in eigen beheer te houden. Het bestuur en beheer wordt in dit geval vaak uitgevoerd door een aantal vrijwillige eigenaren. Dit is de goedkoopste optie, maar daar moet wel voldoende kennis voor in huis zijn. We bieden u de volgende twee opties voor het beheren van een kleine VvE met het basispakket:

• VvE in eigen beheer met onze basisondersteuning
  • Volledige uitbesteding van het beheer

Wij hebben een speciaal pakket ontwikkeld dat geschikt is voor de kleine VvE’s. Wij regelen een aantal basistaken en zorgen ervoor dat er continuïteit in het beheer komt. Ook kan iedereen dan met zijn of haar vragen bij ons terecht. De volledige uitbesteding van het beheer spreekt voor zich. Het voordeel is dat het een gemakkelijke optie voor de eigenaren is en het nadeel is dat het veel kost per appartement.

Ons basispakket

Het basispakket van VvE Compleet bestaat uit een aantal taken die wij van uw overnemen. Dit zijn onder andere de volledige ledenadministratie en financiële administratie. We verwerken de verhuizingen en zorgen voor het verzenden van vergaderstukken en alle bijbehorende correspondentie aan alle eigenaren. Bent u geïnteresseerd in de andere taken van dit pakket? Lees dan nu meer over de inhoud van het basispakket.

Het beheer van een kleine VvE uitbesteden

Heeft u interesse in een uitgebreid pakket op maat? Lees dan onze brochure over maatwerk VvE beheer. Voor meer informatie over het klein VvE beheer verwijzen we u graag door naar ons contactformulier. We staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.