Kleine VvE

Voor een kleine VvE kan het beheer een probleem zijn. Een goed beheer van een Vereniging van Eigenaar kan een hele opgave zijn en dat begrijpen wij. Is dit herkenbaar voor u? Dan bent u bij VvE Compleet aan het juiste adres. Met ons basispakket dat speciaal is ontwikkeld voor kleine VvE’s helpen wij u graag.

Kleine VvE

Wij verstaan het volgende onder de kleine VvE:

• Weinig appartementen
  • Weinig eigenaren
  • Actieve VvE
  • Bestuur en commissies

Onder weinig appartementen verstaan wij ongeveer 2 tot 15 woon- of bedrijfsappartementen. Daarnaast zijn de appartementen in de VvE van een klein aantal verschillende eigenaren of bewoners. De Vereniging van Eigenaren is al actief en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er is al een eigen bankrekening en de eigenaren betalen een bijdrage. Tot slot heeft een kleine VvE een actief bestuur en eventueel een technische commissie.

De mogelijkheden

Er zijn drie mogelijkheden om het beheer van de kleine VvE te regelen. De eerste is natuurlijk om alles in eigen beheer te doen. Het bestuur en beheer wordt dan door een aantal vrijwillige eigenaren geregeld. Met de juiste kennis,  kunde en continuïteit is dit de meest geschikte en goedkoopste optie. De optie die wij u aanraden is om het VvE in eigen beheer te houden, maar wel voor een basisondersteuning te kiezen. Deze kunnen wij voor u verzorgen.

Interesse in het basispakket?

Bent u geïnteresseerd in het basispakket? Neemt u dan contact met ons op. We stellen voor u een offerte op maat op. Dit doen we op basis van uw gegevens en de splitsingsakte van uw VvE. Vervolgens zal er een vergadering van eigenaren moeten worden gehouden, waarbij er een besluit genomen wordt over het accepteren van onze offerte. Wij ontvangen graag de notulen van deze vergadering en alle overige noodzakelijke gegevens en stukken van de Vereniging van Eigenaren. Voor meer informatie over het basispakket kunt u altijd onze brochure doorlezen.