VvE beheer Apeldoorn

Wilt u uw VvE beheer in Apeldoorn uitbesteden? VvE Compleet biedt maatwerkoplossingen en een breed pakket aan diensten voor uw Vereniging van Eigenaren. Wilt u zelf kiezen welke werkzaamheden u zelf blijft doen en welke u door ons laat doen? Kies dan voor ons beheer op maat.

VvE beheer Apeldoorn

Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor de diensten van VvE Compleet:

• Beheer op maat
  • Persoonlijk betrokken
  • Lage kosten
  • Onafhankelijk
  • Vaste contactpersoon

Persoonlijk betrokken en beheer op maat

Wij staan bekend om onze persoonlijke betrokkenheid. We houden goed contact met het bestuur, de commissieleden en de eigenaren en we werken graag met hen samen. De mogelijkheden worden met u besproken en u bepaalt hoe het beheer op maat wordt vormgegeven. Alles is maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos: u kiest ervoor wat u zelf wilt regelen en wat u liever aan ons overlaat.

Onafhankelijk en lage kosten

We zijn een onafhankelijke partij en hebben geen vaste afspraken met leveranciers. We kunnen voor u een aantal offertes aanvragen bij grote werkzaamheden en uiteindelijk maakt u de keuze waar u voor kiest. Nauwkeurig letten we op de kosten van het VvE beheer, zodat u relatief weinig betaalt. Een ook niet onbelangrijk voordeel voor u is dat u een vaste contactpersoon heeft die helemaal op de hoogte is.

Stel uw eigen pakket samen

U bepaalt zelf wat u aan ons wilt overlaten en wat u liever zelf doet. Dat is het grote voordeel van onze maatwerkoplossingen. Naast dat we het beheer overnemen, kunt u ook bij ons terecht voor advies. Eigenlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor alles waar een VvE mee te maken krijgt.

VvE beheer in Apeldoorn uitbesteden

Wilt u meer informatie over ons VvE beheer in Apeldoorn? Bekijkt u dan gerust onze brochure om meer te lezen over VvE Compleet. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.