VvE beheer Overijssel

Zoekt u een bedrijf dat het VvE beheer in Overijssel van u over kan nemen? Wij zetten ons in voor Verenigingen van Eigenaren van allerlei appartementencomplexen en woningen waarvoor een Vereniging van Eigenaren nodig is. Dit kunnen dus ook woongroepen zijn, garageboxen, parkeergarages en parken met vakantiewoningen.

VvE beheer Overijssel

Wij zorgen voor een optimaal beheer door u een woongenot, verkoopbaarheid en lage lasten te bieden. Dit kunnen wij realiseren door een aantal van onze kenmerken. De belangrijkste daarvan is het maatwerk dat wij leveren. Samen met u stellen we een dienstenpakket op maat samen. We overleggen wat de mogelijkheden zijn, wat u zelf wilt regelen en wat wij voor u doen. Onze onafhankelijkheid wordt tevens zeer prettig gevonden door onze klanten. Over het algemeen hebben we geen vaste afspraken met bijvoorbeeld schilders en schoonmaakbedrijven. Bij grotere werkzaamheden vragen we minimaal 3 offertes op en is de uiteindelijke keuze aan u.

Persoonlijke aanpak

Wanneer we voor u werken, richten we ons 100% op u als klant en gaat alle aandacht daar naartoe. Hiernaast doen we wat we beloven en kunt u altijd op VvE Compleet vertrouwen. We staan u bij in het nemen van moeilijke beslissingen en geven u een eerlijk en open advies. Onze persoonlijke aanpak betekent dat we samenwerken met het bestuur, commissieleden en de eigenaren. Op deze manier regelen wij voor u een optimaal beheer. Onze uitgangspunten zijn woongenot, verkoopbaarheid en lage lasten voor u.

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze taken kunnen erg gevarieerd zijn. Dit zijn een aantal voorbeelden:

• Financieel, administratief en technisch beheer
  • Onderhoudscontracten en meerjarenonderhoudsplan
  • Huishoudelijk reglement
  • Vergaderingen
  • Verzekeringszaken
  • Begeleiding van bestuur of commissies

VvE beheer in Overijssel

Een groot voordeel is dat bij ons zelf kiest wat u uit wilt laten besteden en zelf wilt blijven doen. Wij werken aan het betaalbaar houden van uw woonlasten en zorgen ervoor dat de waarde van uw woning op de lange termijn wordt behouden. Voor meer informatie over het VvE beheer in Overijssel kunt u altijd contact met ons op nemen.