VvE beheer Zwolle

Wij bieden verschillende diensten aan voor Verenigingen van Eigenaren: van het totale beheer tot incidenteel advies. We werken met een beheer op maat en geven u persoonlijk advies. Wilt u alles weten over ons VvE beheer in Zwolle? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VvE beheer Zwolle

U kunt bij ons terecht voor het volledig beheren van de VvE. Vaak gebeurt dit in opdracht van de eigenaren en het bestuur van de Vereniging van Eigenaren. Naast dat we dit volledig voor u uit handen kunnen nemen, is dit ook voor een deel mogelijk. Bij VvE Compleet bent u tevens aan het juiste adres voor incidenteel advies en advies aan kopers van een appartement. Heeft uw VvE al een beheerder? Dan kunnen wij daar in adviseren of bemiddelen. Tot slot ondersteunen we u graag bij de opzet van een Meerjarenonderhoudsplan of een Huishoudelijk Reglement.

Waarom kiezen voor VvE beheer in Zwolle?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kiezen om het VvE beheer in Zwolle over te laten aan VvE Compleet:

• Oplossingen op maat
  • Afspraken nakomen
  • 100% aandacht voor de klant
  • Persoonlijke benadering
  • Optimaal beheer

Ons maatwerk wordt door al onze huidige klanten als een groot voordeel gezien. Samen met u stellen we een dienstenpakket op maat samen. Hierin wordt het duidelijk welke werkzaamheden wij voor de vereniging gaan uitvoeren en welke u zelf blijft of gaat doen. We bekijken graag met u de mogelijkheden om samen tot een pakket te komen dat het beste bij u past.

Neem contact op voor meer informatie

Ons doel is om de kosten in de hand te houden en daardoor zo laag mogelijk te houden. Op deze manier betaalt u relatief weinig voor het VvE beheer in Zwolle. We kijken op een kritische wijze naar de huidige contracten met externe partijen zoals schoonmakers, monteurs en andere leveranciers. We doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.