VvE beheer Hengelo

Woont u in Hengelo en zoekt u een partij voor uw VvE beheer? Wij zorgen voor een optimaal beheer en doen er alles aan dat u niet voor grote onaangename verrassingen komt te staan. We kijken altijd vooruit en maken een planning, zodat noodzakelijke werkzaamheden op tijd worden opgemerkt. We zijn op alles voorbereid en zetten ons voor 100% in voor u als klant.

VvE beheer Hengelo

Wij kenmerken ons door onze persoonlijke aanpak. Dit resulteert in de volgende voordelen:

  • We luisteren naar de bewoners
  • Op de hoogte van alle belangrijke zaken
  • Altijd voor u bereikbaar
  • Vaste contactpersoon
  • Goede onderlinge communicatie

Samenwerken staat centraal

Doordat we goed luisteren naar de bewoners, kunnen we het VvE beheer in Hengelo zo goed mogelijk op ons nemen. Mochten er problemen zijn of vindt u bijvoorbeeld dat het schoonmaakbedrijf het werk niet goed doet, dan horen we dat graag van u. Samenwerken staat centraal en op deze manier kunnen wij alles optimaal regelen. Hierdoor zijn we ook altijd op de hoogte van alle zaken rondom uw Vereniging van Eigenaren. Ook voorzien we u van informatie en beantwoorden we al uw vragen.

Goed te bereiken

Heeft u ons nodig of heeft u een vraag? Wij zijn op werkdagen en elke maandagavond bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons altijd mailen, faxen, bellen en schrijven. Is er sprake van een noodgeval? Dan ondernemen we gelijk actie en zijn we 24/7 bereikbaar. U heeft bij ons een vaste contactpersoon die helemaal op de hoogte is van alles rondom uw VvE.

Onderlinge communicatie

Als beheerder maken wij afspraken met het bestuur van uw VvE over de onderlinge communicatie. Zo wordt het duidelijk wanneer wij contact met u opnemen, wie we benaderen voor welk probleem en wie de externe contacten onderhoudt. Het is zo duidelijk waar iedereen aan toe is en wat ieder zijn taken zijn.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »

VvE beheer in Hengelo door VvE Compleet

Wilt u uw VvE beheer in Hengelo uitbesteden? VvE Compleet neemt graag (een deel van) uw taken over. Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Laat ons u terugbellen