VvE beheerder

Zoekt u een VvE beheerder? Wij zetten ons in voor Verenigingen van Eigenaren van allerlei appartementencomplexen en woningen waarvoor een Vereniging van Eigenaren nodig is. Dit kunnen dus ook woongroepen zijn, garageboxen, parkeergarages en parken met vakantiewoningen.

VvE beheerder

Wat kunt u van ons als VvE beheerder verwachten? Onze taken kunnen erg gevarieerd zijn:

  • Financieel en administratief beheer
  • Technisch beheer
  • Onderhoudscontracten
  • Meerjarenonderhoudsplan
  • Huishoudelijk reglement
  • Vergaderingen
  • Verzekeringszaken
  • Begeleiding van bestuur of commissies

Zoals u kunt lezen zijn onze taken erg divers. U bepaalt zelf wat u aan ons wilt overlaten en wat u liever zelf doet. Dat is het grote voordeel van onze maatwerkoplossingen. Naast dat we het beheer overnemen, kunt u ook bij ons terecht voor advies. Eigenlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor alles waar een VvE mee te maken krijgt.

De kenmerken van VvE Compleet

Wij zorgen voor een optimaal beheer door u een woongenot, verkoopbaarheid en lage lasten te bieden. Dit kunnen wij realiseren door een aantal van onze kenmerken. De belangrijkste daarvan is het maatwerk dat wij leveren. Samen met u stellen we een dienstenpakket op maat samen. We overleggen wat de mogelijkheden zijn, wat u zelf wilt regelen en wat wij voor u doen. Onze onafhankelijkheid wordt tevens zeer prettig gevonden door onze klanten. Over het algemeen hebben we geen vaste afspraken met bijvoorbeeld schilders en schoonmaakbedrijven. Bij grotere werkzaamheden vragen we minimaal 3 offertes op en is de uiteindelijke keuze aan u.

Kosten laag houden

Ons doel is om de kosten in de hand te houden en daardoor zo laag mogelijk te houden. Op deze manier betaalt u relatief weinig voor het VvE beheer. We kijken op een kritische wijze naar de huidige contracten met externe partijen zoals schoonmakers, monteurs en andere leveranciers. We doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in VvE Compleet als zijnde uw VvE beheerder? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Laat ons u terugbellen